مدارک مورد نیاز ویزا

 

روند درخواست ویزای دانشجویی (F1) با گرفتن پذیرش از یکی از کالج ها و یا دانشگاههای امریکا صورت میگیرد و پس از آن نهاد آموزشی ایالات متحده گواهی واجد شرایط بودن را ( I20 )  برای دانشجویان غیر مهاجرتی صادر میکند.

 

موسسات آموزشی حمایت کننده لازم است اسامی دانشجویان پذیرفته شده را در SEVIS ( سیستم اطلاعاتی دانشجویان ) وارد نمایند.  همچنین دانشجویان موظف هستند اسامی خود را با موسسات و دانشگاههای مورد پذیرش بررسی نمایند قبل از اقدام برای ویزا. به محض دریافت فرم (I 20)  باید مبلغ SEVIS پرداخت شود به صورت آنلاین و یک نسخه کپی از آن برای مصاحبه در سفارت لازم میباشد.

 

وابستگان دانشجویان ایالات متحده ممکن است برای ویزای F2 یا M 2 واجد شرایط باشند. این وابستگان همسر و یا فرزندان زیر 21 سال میباشند. خواهر و برادر جزء همراهان مجرد محسوب نمیشوند. آنها به طور جداگانه میتوانند برای ویزای B1/B2 اقدام نمایند.

 

هر متقاضی بین سنین 14 تا 80 سال باید وقت مصاحبه از سفارت بگیرد و مدارک زیر را در زمان مصاحبه فراهم آورد :

 

پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار و حداقل یک صفحه خالی برای ویزا

 

یک نسخه کپی از اطلاعات پاسپورت

 

پاسپورت های قبلی مورد نیاز است

 

نسخه رسید صورتی و آبی هزینه پرداخت از هر بانک.

 

صفحه تأیید درخواست آنلاین DS-160.

 

یک قطعه عکس

 

نسخه اصلی از فرم i20

 

یک نسخه کپی از فرم i20

 

رسید پرداخت هزینه SEVIS

 

اثبات توانایی مالی (در هر دو صورت حساب بانکی و یا برگه بورس تحصیلی)

 

ریز نمرات تحصیلی از دبیرستان